Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κεντρική εκδήλωση στην Άρτα


Ο συντονιστής των θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Εύβοιας, Βαγγέλης Αποστόλου, στην κεντρική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα όπου παραβρέθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τους συνεταιρισμούς και την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
« Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ υπηρετείται με συγκεκριμένους στόχους και πολιτικές κατά κλάδο και περιφέρεια μέσα από ένα όραμα για το χώρο, που στις σημερινές συνθήκες οφείλει να ενταχθεί σε ένα ευρύτερο εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Εμείς προτείνουμε ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο στην αγροτική δραστηριότητα - στη βάση της οικονομίας των κοινωνικών αναγκών και της αξιοποίησης των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.
Βασικές παράμετροι αυτού του οράματος είναι η επαρκής κάλυψη των διατροφικών αναγκών της χώρας και η δυναμική στήριξη της παραγωγής προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό.
Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα στο συνεταιριστικό χώρο για να βρει εκείνη τη συνεργατική έκφραση που θα τον μετατρέψει σε ουσιαστικό εκφραστή και υπηρέτη των αγωνιών του Έλληνα αγρότη.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου