Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τους αγρότες στη Βουλή των Ελλήνων


Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου, συντονιστής του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του κόμματος, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων με τους εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Στη συζήτηση που έλαβε χώρα οι αγρότες εξέθεσαν τα αιτήματά τους και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την απαράδεκτη στάση των μελών της Κυβέρνησης να αρνούνται οποιαδήποτε συνάντηση μαζί τους.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να αρνείται να συζητήσει τα προβλήματα του αγροτικού χώρου με τους εκπροσώπους του. Θεωρεί τα αιτήματα των αγροτών δίκαια και σοβαρά και η ικανοποίησή τους θα συντελέσει στην ανάπτυξη του χώρου αυτού και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση, προκειμένου η Κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και ειδικότερα στο Κοινοβούλιο κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών, την οποία ο ίδιος έχει προκαλέσει.


18 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου