Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Επίσκεψη του Β. Αποστόλου στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου την Παρασκευή 31/05 επισκέφθηκε μετά από αίτημά του την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας και είχε συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε τον κ. Αποστόλου σχετικά με τις προσπάθειες και το κοινωνικό έργο της εκκλησίας για την αντιμετώπιση στο μέτρο του δυνατού από την πλευρά της των συνεπειών της κρίσης στους πολίτες της Εύβοιας.
Από τη μεριά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε το Σεβασμιότατο για τις απόψεις του κόμματός του, για τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.
Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο κοινωνικό έργο που προσφέρει σήμερα η εκκλησία και παράλληλα διαβεβαίωσε το Σεβασμιότατο ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μεριά του προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα σχετικά θέματα  ενισχύοντας ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα.
Τελειώνοντας τη συνάντηση και τα δύο μέρη εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη συζήτηση και τις κοινές προσπάθειες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου