Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εκδήλωση στην Κάρυστο - Δευτέρα 13 Μαίου 2013


Μια ακόμα πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε ο .Τ.Ο. Καρύστου του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/5, στο ξενοδοχείο Καρύστιον και ως κύριο θέμα είχε: «ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνηση της Αριστεράς: Διαχείριση ή ανατροπή;».
Την αίθουσα του ξενοδοχείο γέμισαν συμπολίτες μας που την παρακολούθησαν, ενώ κύριοι ομιλητές ήταν ο Βαγγέλης Αποστόλου (Βουλευτής Ευβοίας), ο Δημήτρης Στρατούλης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και ο Βαγγέλης Αντωνίου (μέλος της Κ.Ε.).
Οι ομιλητές ανέλυσαν, διεξοδικά, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις του σε διάφορα ζητήματα και το πώς βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ την υπέρβαση της κρίσης με όπλο τη δημιουργία της κυβέρνησης της αριστεράς.
Ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαλογική συζήτηση με τους παραβρισκόμενους πολίτες να καταθέτουν πλήθος ερωτημάτων.

Μ` αυτή την εκδήλωση κλείνει ένας πρώτος κύκλος πρωτοβουλιών «γνωριμίας» της Τ.Ο. Καρύστου με τους πολίτες, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του.
Σύντομα θα αρχίσει ένας νέος κύκλος πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων της Τ.Ο. με στόχευση σε περισσότερο συγκεκριμένα ζητήματα, είτε γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος (παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κ.α.), είτε ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Καρύστου.

Τέλος, άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Καρύστου του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ, τα οποία φιλοδοξούμε να γίνουν το σημείο συνεύρεσης όλων των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου