Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Β. Αποστόλου: Η εστίαση στην Εύβοια προ των πυλών της χρεωκοπίας


Χαλκίδα, 2 Φεβρουαρίου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την αναφορά που κατέθεσε μετά την Επιστολή του Επιμελητηρίου Εύβοιας προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με θέμα “Μέτρα αποκλειστικά για την στήριξη της Εστίασης στην Εύβοια:

“Η εστίαση, ιδιαίτερα στην Εύβοια, αποτελεί έναν από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο κατά την περίοδο την πανδημίας. Οι επιχειρηματίες, με την πτώση του τζίρου τους να διαμορφώνεται πάνω από 50%, έχουν υποστεί τεράστια ζημιά. Δυστυχώς το κλείσιμο πολλών καταστημάτων αποτελεί μονόδρομο, εάν δεν παρθούν έκτακτα μέτρα στήριξης του κλάδου”.

Ακολουθεί η Αναφορά:




Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

 Για τους κ.κ. Υπουργούς: - Οικονομικών
-Ανάπτυξης & Επενδύσεων


Θέμα: Μέτρα αποκλειστικά για την στήριξη της Εστίασης ζητά το Επιμελητήριο Εύβοιας

Ο βουλευτής Εύβοιας Αποστόλου Ευάγγελος καταθέτει προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων την με αριθμό πρωτοκόλλου 442/01.02.2021 επιστολή τού Επιμελητηρίου Εύβοιας, σύμφωνα με την οποία ζητά την στήριξη των επιχειρήσεων Εστίασης μέσω Ενός Ειδικού Προγράμματος αποκλειστικά για την Εστίαση και πέραν του υφιστάμενου προγράμματος Επιστρεπτέας Προκαταβολής που είναι σε εξέλιξη.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2021



Ο καταθέτων βουλευτής

Ευάγγελος Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου