Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Β. Αποστόλου: Η κυβέρνηση δεν εξετάζει τα αιτήματα των εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, για την απάντηση στην αναφορά που κατέθεσε στις 18-11-2020 προς το Υπουργείο Οικονομικών, με την οποία ζητούσε να γίνει δεκτό το αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Εύβοιας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, με την επιδότηση όχι μόνο του ενοικίου, αλλά και όλων των λειτουργικών τους εξόδων: 

Με τη συγκεκριμένη απάντησή του ο Υπουργός Οικονομικών δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλα τα μέλη της Κυβέρνησης τις επιστολές των εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών. Αναφέρουν μόνο τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις Εγκύκλιες Διαταγές που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ αγνοούν τα συγκεκριμένα αιτήματα. 

Αυτή η τακτική δεν πρόκειται να επηρεάσει την προσπάθεια όλων μας να κρατήσουμε όρθιο τον εμποροβιοτεχνικό κόσμο του νομού μας. 

Επισυνάπτεται η απάντηση του Υπουργού Οικονομικών από την οποία το μόνο καινούριο που προκύπτει είναι ότι αρχές Ιανουαρίου του 2021 θα εκκινήσει άλλος ένας κύκλος της επιστρεπτέας προκαταβολής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου