Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση του Β.Αποστόλου με αφορμή την αντιπαράθεση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με το Υπουργείο Υποδομών.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή την αντιπαράθεση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με το Υπουργείο Υποδομών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Πρόκειται για συμπαιγνία αφού τόσο ο κύριος Χρυσοχοΐδης στην κεντρική εξουσία όσο και ο κ. Μπακογιάννης στην Περιφέρεια εκπροσωπούν τη συγκυβέρνηση των κομμάτων που αποφάσισαν και υλοποιούν αυτές τις συμβάσεις.

Πόσο μάλλον όταν η συγκυβέρνηση στην συγκρότηση της Περιφερειακής Εξουσίας στη Στερεά Ελλάδα βρίσκει τη γνησιότερη έκφραση της.

Κατόπιν εορτής και υποκριτικά αντιλαμβάνεται ο κ. Μπακογιάννης ότι οι ενέργειες του για την μη εγκατάσταση των διοδίων είναι βεβιασμένες και πρόχειρες ή συλλαμβάνεται να μη γνωρίζει;

Η κινητοποίηση των κατοίκων και όλων όσων υφίστανται τις επιπτώσεις των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης είναι η απάντηση στις πολιτικές αφαίμαξης του λαού.
Από τη μεριά μας, πιστοί στη λαϊκή εντολή, θα καταθέσουμε πρόταση στο αμέσως επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανατροπή της κατάστασης έτσι όπως διαμορφώνεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου