Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Ενότητα και αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην Ιντερκέμ.


Μη ρωτάς για ποιόν χτυπά η καμπάνα, χτυπάει για σένα: πρόσκληση ενότητας και αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της Ιντερκέμ.

Σε πρόσφατη ερώτησή μας προς τους Υπουργούς Εργασίας, Ναυτιλίας και Ανάπτυξης επισημαίναμε τις αυθαίρετες, παράνομες και ληστρικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η νέα διεύθυνση της ΙΝΤΕΡΚΕΜ απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησης και τη τοπική κοινωνία. Φαίνεται ότι η ανοχή της μνημονιακής κυβέρνησης και των αρμοδίων υπηρεσιών προς τέτοιες ενέργειες δίνουν το πράσινο φως στους λεγόμενους «επιχειρηματίες» να χρησιμοποιούν ακόμη και μαφιόζικες πρακτικές για να αντιμετωπίσουν τα νόμιμα και δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Μπράβοι της εργοδοσίας υπό τη καθοδήγηση της διεύθυνσης της εταιρείας χτύπησαν με σιδερογροθιές σήμερα απρόκλητα εργαζομένους που διεκδικούσαν τα νόμιμα δικαιώματά τους, οδηγώντας τους στο νοσοκομείο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιες αρχές (ΕΛΑΣ και εισαγγελέας) θα κάνουν άμεσα και αποφασιστικά το καθήκον τους.

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζόμενους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ και καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της Ιντερκέμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου