Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Β. Αποστόλου: Μουγγός είναι o κ.Σημίτης και δεν λέει μια κουβέντα όταν βλέπει τους πρωτοκλασσάτους υπουργούς του να μπαίνουν στην φυλακή;



Αθήνα, 27/10/2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Ο τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την παρουσία του σήμερα, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο», στην ΕΡΤ1 έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: 

Για την 13η και 14η σύνταξη: 

Η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένες στοχεύσεις, υπέρ των Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων που έχουν σηκώσει όλο το βάρος των μνημονίων, και θα τις ολοκληρώσει. 
Σε ένα έκτακτο Eurogroup, το πιθανότερο εντός του Νοεμβρίου, θα λυθεί το πρόβλημα. Ουσιαστικά θα γίνει αποδεκτή η πρόταση που καταθέσαμε για να μην εκκρεμεί – η απόφαση- μέχρι το τελευταίο Eurogroup του Δεκεμβρίου.

Να μην ξεχνάμε ότι βγάλαμε την χώρα από την κρίση έχοντας και δημοσιονομικές δυνατότητες για να παρέμβουμε σε πάρα πολύ σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνική πλειοψηφία. Εμείς ως κυβέρνηση διασφαλίζουμε ότι τουλάχιστον επί της δικής μας θητείας δεν θα κοπεί, με απόφαση δική μας, ούτε ένα ευρώ από τους συνταξιούχους, όταν επί των συγκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι γνωστό το τι υπέστησαν.
Ο κοινωνικά αδύναμος επί των ημερών μας ανακουφίζεται από τις περικοπές και τις επιβαρύνσεις που υπέστη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Για την υπόθεση Παπαντωνίου: 

Σήμερα αυτό που βλέπει όλος ο ελληνικός λαός, είναι έναν πρώην πρωθυπουργό και τρεις πρωτοκλασσάτους υπουργούς της δικής του περιόδου να είναι «κρεμασμένοι» στα μανταλάκια.
Ο μεν πρωθυπουργός να έχει επιβάλει σιγή, και εννοώ τον κ. Σημίτη, ενώ οι συνεργάτες του μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλο στη φυλακή, και θα το πω απλά όπως το λέει ο λαός: «Μουγγός είναι και δεν λέει μια κουβέντα όταν βλέπει τους πρωτοκλασσάτους υπουργούς του να μπαίνουν στην φυλακή;».
Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ αυτό που βλέπει όλη η ελληνική κοινωνία, όταν μάλιστα έχει υποστεί τα όσα έχει υποστεί από τις πολιτικές τους των προηγουμένων ετών. Δεν μπορεί το ΚΙΝΑΛ να διαχωριστεί από τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, ούτε κατά διάνοια. 

Για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες: 

Η κυβέρνηση έχει βασικό στόχο να λήξει η θητεία της όταν λήξει η τετραετία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου