Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Βαγγέλης Αποστόλου: Μονόδρομος οι εκλογές τώρα

Χαλκίδα, 17 Αυγούστου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Εύβοιας και πρώην Υπουργού, στην Εφημερίδα τα ΝΕΑ την Τρίτη 16/8/2022.


«Όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Και η στιγμή των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και μάλιστα αρχηγού πολιτικού κόμματος, θα είναι η κρίσιμη για το μέλλον της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η γνωστή τακτική του Πρωθυπουργού, να διαχειρίζεται τις κρίσεις με διαγγέλματα, δεν αρκεί για να σκεπάσει τον κουρνιαχτό από αυτό το σκάνδαλο. Άλλωστε η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, που ήταν το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, και η αποπομπή του Διοικητή της ΕΥΠ, για τις αποδεδειγμένες παρακολουθήσεις, ενισχύουν ακριβώς την πεποίθηση ότι την ευθύνη φέρει αποκλειστικά το Μαξίμου.

Όσο κι αν προσπαθεί ο Πρωθυπουργός να εκμεταλλευτεί, παρελκυστικά, τον κοινοβουλευτικό κανονισμό, νομίζοντας ότι έτσι θα εκτονωθεί η κρίση, δε θα το καταφέρει. Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι η κορυφή του παγόβουνου που θα βυθίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ακρίβεια, η διαχείριση της πανδημίας, η εγκατάλειψη του πολίτη καθιστούν αναγκαία την αλλαγή κυβέρνησης.

Η λύση είναι μία, εδώ και καιρό, όμως, πλέον το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων λειτουργεί ως καταλύτης στην αντίδραση:
Άμεση προσφυγή στις κάλπες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου