Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Συνάντηση Βαγγέλη Αποστόλου με το Επιμελητήριο Εύβοιας


Χαλκίδα, 13 Ιουλίου 2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Υπουργού, με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 13/7/2022 με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γεροντίτη καθώς και μέλη του Δ.Σ.:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το πρόγραμμα του, αλλά και με συγκεκριμένες πολιτικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα.
Ως βουλευτής του νομού παρακολουθώ τη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες τόσο για την τοπική ανάπτυξη, όσο και την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες δασικές πυρκαγιές.

Προσωπικά περιμένω ειδικά την επαναλειτουργία, με σύγχρονες προδιαγραφές, της τεχνικής σχολής του Δημόκριτου.

Τους διαβεβαίωσα ότι σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και μελλοντικά προγράμματα θα με βρουν αρωγό και σύμμαχο για να προχωρήσει επιτέλους η ανασυγκρότηση του νομού σύμφωνα με τις νέες αιτήσεις των καιρών και τις σύγχρονες ανάγκες της οικονομίας.

Από τη δική τους πλευρά τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη στάθηκαν κι αυτοί στην αναγκαιότητα να συνεχιστεί η μέχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία μας.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση έγινε ουσιαστική συζήτηση για τη συνεργασία μας σε δύο κομβικής σημασίας ζητήματα, πρώτον στην έλλειψη στήριξης των πληγεισών αγροτοτουριστικών επιχειρήσεων και δεύτερον στην αντιμετώπιση των όποιων υποχρεώσεων υπάρχουν από πυρόπληκτα δάνεια του 2007 στην Εύβοια.

Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και για τα άλλα θέματα που απασχολούν τον εμποροβιοτεχνικό κόσμο της Εύβοιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου