Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Περιοδεία Βαγγέλη Αποστόλου στην περιοχή της Κύμης


Χαλκίδα, 3 Δεκεμβρίου 2022



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία στην περιοχή της Κύμης πραγματοποίησε την Παρασκευή 3/12/2022 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ευβοίας και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου. Ο Βουλευτής παραβρέθηκε στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Πλοιάρχων στην ΑΕΝ Κύμης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κύμης, πραγματοποίησε συνάντηση με κατοίκους και βρέθηκε στον υπό κατασκευή οδικό άξονα Στομίου- Πλατάνας.

Με αιχμές της επίσκεψής του την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους ο Βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Κύμης ενημερώθηκε για τα προβλήματα για τις δυσκολίες του χώρου τους και το απόγευμα ενημέρωσε κατοίκους της κοινότητας Κονιστρών, σε συνάντηση που είχε μαζί τους σε καφενείο του χωριού, για τις κυβερνητικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ για την επόμενη ημέρα.

Μετά δε την επίσκεψη δε που έκανε στον υπό κατασκευή οδικό άξονα Στομίου – πλατάνας για να διαπιστώσει τη πρόοδο των εργασιών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Από τις αρχές του 2021 ο δρόμος Στόμιο –Πλατάνας Κύμης παραμένει κλειστός με σκοπό να εκτελεστεί το έργο θωράκισης και αναβάθμισης του παραλιακού τμήματος, προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ. Όμως εδώ και καιρό παραμένει κλειστός και χωρίς τη συνέχιση των εργασιών, πράγμα που οφείλεται στη διακοπή της ροής χρηματοδότησής του.

Η καθυστέρηση αυτή όχι μόνο συνεχίζει τον αποκλεισμό των κατοίκων, αλλά και υπονομεύει την ίδια τη στατικότητα του έργου. Γι αυτό οφείλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να διασφαλίσει τη συνέχιση του έργου, που δυστυχώς ακόμη και σήμερα προσεγγίζεται με την ίδια τακτική που φέρνει τα ίδια αποτελέσματα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου