Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Στη συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,  04 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λόγω της αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στις 13:00, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, θα παρευρεθεί αύριο, Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 14:30 στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν στην Αθήνα ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας και ο Δήμος Νεμέας, όπου και θα τοποθετηθεί για θέματα αγροτικής ανάπτυξης.
Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Λαϊκής Παράδοσης «Καφενείον η Ωραία Ελλάς» (είσοδος από Μητροπόλεως 59 ή Πανδρόσου 36, Αθήνα), κατά την οποία θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας» που θα λάβουν χώρα από 5 έως 31 Αυγούστου στη Νεμέα.

Αθήνα,  03 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, θα παρευρευθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 13:00, στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν στην Αθήνα ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας και ο Δήμος Νεμέας, όπου και θα τοποθετηθεί για θέματα αγροτικής ανάπτυξης με μοχλό τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα, όπως είναι το κρασί ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ. 
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Λαϊκής Παράδοσης «Καφενείον η Ωραία Ελλάς» (είσοδος από Μητροπόλεως 59 ή Πανδρόσου 36, Αθήνα), κατά την οποία θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας» που θα λάβουν χώρα από 5 έως 31 Αυγούστου στη Νεμέα.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ και η ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή, με πυλώνες την αγροτική ανάπτυξη, την καλλιέργεια της αμπέλου και τον πολιτισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου