Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βαγγέλη Αποστόλου και του συνδυασμού «Ο Δήμος Είσαι Εσύ» στην Ιστιαία.

Στην πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού «Ο Δήμος Είσαι Εσύ» και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βαγγέλη Αποστόλου, που πραγματοποιήθηκε στην Ιστιαία τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, άνθρωποι κάθε ηλικίας κατέκλυσαν την αίθουσα της καφετέριας Αίγλη. Οι διοργανωτές δεν έκρυβαν την ευχαρίστησή τους, αφού ένα μεγάλο τμήμα του κόσμου δεν μπόρεσε να χωρέσει στην αίθουσα και παρακολουθούσε από το πεζοδρόμιο. «Δυστυχώς μας τα χάλασε ο καιρός, θα ήταν κι άλλος κόσμος» σημείωναν με νόημα. «Η δυναμική που αναπτύσσετε είναι μεγάλη». 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου και βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στην χθεσινή εκδήλωση 
στην Ιστιαία είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δε θα σας συστήθώ γιατί είμαι ο δικός σας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την περιοχή σας, τη δύσκολη ζωή και τον αγώνα της επιβίωσης στα ορεινά χωριά. Έχω βιώσει στο πετσί μου τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία, τι σημαίνει να πηγαίνει ένα παιδί σχολείο, μόνο του, σε άλλο χωριό, να μην έχει ίσες ευκαιρίες μάθησης, τι σημαίνει να ζει κανείς με στερήσεις.

Βασικό ζητούμενο για την υπηρέτηση της περιφερειακής συγκρότησης της Στερεάς Ελλάδας είναι να υπάρξουν εκείνες οι πολιτικές που θα στοχεύουν στη περιφερειακή ανάπτυξη και σύγκλιση των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Με επίκεντρο τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες κάθε Δήμου και περιφερειακής ενότητας, μακριά από ισοπεδωτικές και οριζόντιες προσεγγίσεις και εκ των άνω σχεδιασμούς θα συνδέσουμε τη παρουσία μας στη Διοίκηση της Περιφέρειας με μια ευρύτερη προσπάθεια να υπηρετηθούν εναλλακτικές λύσεις περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης.
Για αυτό το λόγο, στο ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει την υποψηφιότητα μου ως περιφερειάρχη, οι επιλογές των προσώπων δε θα είναι τυχαίες, ή επικοινωνιακές, αλλά άμεσα συνδεδεμένες με τον κάθε τόπο και τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα. 

Την ερχόμενη Τετάρτη θα παρουσιάσω στη Λαμία τους επικεφαλής υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες των περιφερειακών ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας. Τα πρόσωπα που θα ζητήσουμε να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας θα είναι σε στενή επαφή με τον κόσμο, θα αναδυθούν από τις τοπικές κοινωνίες, έχοντας έρθει αντιμέτωποι οι ίδιοι με τα πραγματικά προβλήματα. 

Σ’ αυτή τη μάχη θέλουμε να συμπορευθούμε με πρόσωπα που τα διακρίνει η εντιμότητα, η συνέπεια, η φρέσκια σκέψη και κυρίως η διάθεση για δράση. 
Μια τέτοια διάθεση διακρίνει και την υποψήφια Δήμαρχο του Δήμου σας που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τη Νατάσα Φουρνάρη. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο που έχει την όρεξη, έχει τη τεχνοκρατική προσέγγιση και κυρίως έχει ένα όραμα για το Δήμο σας.»

Πηγή: voriaevia.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου