Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Β. Αποστόλου από Τρίπολη: Καμία συνεργασία με τη ΝΔ

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στην Τρίπολη παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου με θέμα τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 και την Αγροτική πολιτική.

Ο πρώην υπουργός θέλησε να απαντήσει σε δύο ερωτήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.
Στο ερώτημα γιατί πήγαμε σε εκλογές, αφού μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν ήθελε, απάντησε ότι η κυβέρνηση είχε στερηθεί τη δημοκρατική της νομιμοποίηση, όταν ένα μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να την στηρίζει.

Ο κ. Αποστόλου θέλησε να ζητήσει συγνώμη που δεν τήρησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει και δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του Ιανουαρίου, γιατί δεν τους άφησαν οι διαπραγματεύσεις και ο αγώνας τους επί 5 μήνες να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις. Τόνισε ότι οδηγήθηκαν ως κυβέρνηση σε μια συμφωνία που τους έφερε μπροστά από ένα δίλημμα, ή χρεωκοπία ή συμφωνία με λιτότητα. 

Απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει την επόμενη ημέρα των εκλογών, τόνισε ότι βασικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία και σε περίπτωση που δεν υπάρξει το πρώτο κόμμα εκ των πραγμάτων θα πρέπει να βρει λύση για να μην πάει η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές.

Όσον αφορά στον αγροτικό τομέα, ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε στη βαρύτητα που έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νέο του πρόγραμμα σε αυτό το κομμάτι.
Τέλος, έκανε έκκληση στον ελληνικό λαό να τους δώσει τη δυνατότητα να υλοποιήσουν αυτά που έχουν δεσμευθεί και που δεν τους άφησαν δυνάμεις που τους υπονόμευαν.

πηγή: www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου