Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου, Υποψήφιου Βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ στη Νότια Εύβοια.

Διήμερη περιοδεία-επίσκεψη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στη Νότια Εύβοια ο Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου. Ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους, αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε τους προβληματισμούς τους για την περιοχή αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στην Εύβοια και στη χώρα. Πρώτος σταθμός του η περιοχή των Στύρων και τα γύρω χωριά, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Κάρυστο, όπου και συναντήθηκε με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, φίλους του κόμματος αλλά και δημότες, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε επίπεδο νομού, όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στο Μαρμάρι και ήρθε σε επαφή με επαγγελματίες της περιοχής αλλά και δημότες. 

Την επόμενη μέρα στο δρόμο της επιστροφής ο Βαγγέλης Αποστόλου επισκέφθηκε τον Αλμυροπόταπο, τα Μεσοχώρια, το Δύστο, τα Κόσκινα, τα Κριεζά και τα Λέπουρα. Το απόγευμα κατέληξε στο Αλιβέρι και είχε συνάντηση με τα μέλη της τοπικής οργάνωσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια σειρά επισκέψεων σε χωριά της περιοχής Αλιβερίου και Αυλωναρίου (Νεοχώρι, Αχλαδερή, Οριό, Αυλωνάρι, Χάνια,) παρουσία μελών της οργάνωσης και της συνυποψήφιας του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Αγγελικής Καράπα. 

Το κλίμα στις επισκέψεις μας στην περιοχή ήταν πολύ θετικό και ενδεικτικό της δυναμικής που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια αλλά και την επικράτεια. Στην πλειοψηφία τους οι πολίτες που συναντήσαμε, αντιλαμβάνονται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως μια αφετηρία ελπίδας, αξιοπρέπειας, ανάκαμψης και δημιουργικής ανασυγκρότησης της Εύβοιας αλλά και της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου