Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου σε διήμερη περιοδεία στην Καβάλα και τη Δράμα.

Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα και στη Δράμα πραγματοποίησε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος αγροτικής ανάπτυξης της Κ.Ο. Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος το συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους των περιοχών και συνομίλησε για τα προβλήματά τους.

Στις δύο συγκεντρώσεις που έγιναν στη Ν. Πέραμο Καβάλας και στο Νευροκόπι Δράμας παρουσίασε και τη προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στον αγροτικό χώρο. Άσκησε κριτική τόσο στην σημερινή όσο και στις παλαιότερες κυβερνήσεις για την αγροτική τους πολιτική σημειώνοντας ότι «η ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης να διαχειριστεί τα θέματα που είχαν σχέση με την κρίση στην Ουκρανία και τα μέτρα που πήρε η Ευρωπαϊκή επιτροπή χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από μας, ήταν αυτά που έφεραν τα αντίμετρα και ένα εμπάργκο που το πληρώνει πολύ σκληρά ο χώρος της αγροτικής Ελλάδας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπόρεσε να διαχειριστεί επαρκώς το θέμα των βοσκοτόπων και δεν έδωσε στην Ευρώπη την δυνατότητα να καταλάβουν ότι οι βοσκήσιμες γαίες αντιπροσωπεύουν το 55% της επιφάνειες της χώρας μας.»


Αναφερόμενος ειδικότερα στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στις βασικές παραμέτρους του προγράμματος που είναι η επαρκής κάλυψη των διατροφικών αναγκών της χώρας και η δυναμική στήριξη της παραγωγής προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου