Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

"Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν η νύχτα φύγει" - ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί μαζί με την κοινωνία σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου

Ακόμη ένα έτος προστέθηκε στα δύσκολα χρόνια που βιώνει η κοινωνία μας τη τελευταία περίοδο. Έτος όμως που άφησε πολύτιμες παρακαταθήκες αγωνιστικών κινητοποιήσεων και εμπειριών για το λαϊκό κίνημα και τις πολιτικές δυνάμεις που το εκφράζουν. Έτος που δημιούργησε βάσιμες προϋποθέσεις για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. 

Κάθε μέρα που περνά δείχνει ακόμη πιο καθαρά το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η συγκυβέρνηση και όσοι με τις πράξεις τους, την ανοχή τους ή τις παραλείψεις τους τη στηρίζουν.
Το μνημόνιο είναι πια καταδικασμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού και ο χρόνος για αυτό και αυτούς που το υπηρετούν μετρά αντίστροφα. 

Η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον βρίσκεται στους αγώνες αντίστασης και αλληλεγγύης, για την απαλλαγή από τα μνημόνια, την αναδιανομή του πλούτου και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια άλλη Ευρώπη, απαλλαγμένη από το νεοφιλελευθερισμό και την κυριαρχία των αγορών.
Αυτό ελπίζουμε - και θα αγωνιστούμε μαζί με όλη τη κοινωνία - να σηματοδοτήσουν οι εκλογές που έρχονται στο 2014 στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Με την πεποίθηση ότι το νέο έτος θα είναι μια χρονιά μεγάλων, νικηφόρων αγώνων και ανατροπών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί μαζί με την κοινωνία σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ! ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ FACEBOOK, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Τ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ!!! http://www.facebook.com/syriza.karystou?ref=ts&fref=ts

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΙΒΙΣΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    Υ[ΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘ ΑΜΥΝΑΣ
    ΠΟΛ ΝΑΥΤΙΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
    1986-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και για το σχόλιό σας.
    Σας ευχόμαστε υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχίες παντού, που μπορούν να γίνουν πράξη με επίμονο και αταλάντευτο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή