Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

"Δεν ζητιανεύουμε...διεκδικούμε"

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν τους βουλευτές που συμμετείχαν στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων να μην αντιδρούν στον χαρακτηρισμό των Ελλήνων εκπροσώπων ως ζητιάνων, όταν συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Όργανα που συζητούν τα ζητήματα της Γεωργίας:

«Ο κοινοτικός επίτροπος για την Αγροτική Πολιτική Dacian Ciolos, επεφύλαξε αυτή την προσβολή στην ομιλία του στο κλείσιμο της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κος. Τραγάκης, αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο μετά την ομιλία του επιτρόπου, που διαμαρτυρόμενος ζητούσα, ενώ δεν καταχώρισε στα Πρακτικά την έντονη αντίδρασή μου με την οποία δήλωνα ότι «δεν ζητιανεύουμε.. διεκδικούμε ». Αντίθετα ο ίδιος εσιώπησε.».

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα σας... Ειναι η 2η φορα που μπαινω στην σελιδα σας συμφωνω με την αποψη σας αυτη αλλα εχω να σας διαβιβασω τα σημεια της καθημερινοτητας μας αλλα και την προταση μου για την λειτουργια γενικα της Βουλης. Ο λαος τις οποιες αντιδρασεις απο ολες τις πολττικες δυναμεις συμπεριλαμβανομςνης και της συμπολιτευσης ακουει μεσα απο τα ΜΜΕ Τυπο αλλα και το δισδυκτιο τις θεωρει καλως οτι εχουν μονο ενα καταγγελτικο χαρακτηρα , δεν τις πιστευει, τις θεωρει ενα βημα για να μπορουν οι βουλευτες στην οποια περιφερεια βρισκονται να λενε και μια Καλημεραααα... Γιατι και αυτην την Καλημερα με δυσκολια την λενε για τους λογους του ο καθε πολιτης ...αλλα και οι πιο συνεπεις και αυτην την απογευγουν._____ Ειναι κανονας οτι παντα το καλο κλιμα σε καθε Επιχειρηση αλλα και σε καθε Δημοσιο Φορεα φερνει τα επιθυμητα αποτελεσματα στον εργοδοτη η το Δημοσιο Φορεα( Δημους, Κυβερνηση κλπ ). Αυτο λοιπν το κλιμα δεν Υπαρχει σημερα στην ΒΟΥΛΗ μεταακαι απο τις προσφατες πολιτικις εναντιον πολιτικων δυμαμεων για την πιθανοτητα και οχι την πραγματικοτητα για εγκληματικες ενεργειες αφου Βεβαια εξαιρουν τους ΕΑΥΤΟΥΣ απο την Πραγματικοτητα αυτη, διοτι ΑΥΤΟΙ διαπρατουν αποδεδειγμενα εγκληματικες πραξεις κατα του λαου με τις Δεσμευσεις τους εναντι ταχα της ΤΡΟΙΚΑ. _____Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ειναι απλη με βαση ΤΟ ΚΛΙΜΑ που εχω αναφερει πιο Πανω. Να βελτιωσουν το κλιμα αυτο απο οσους βουλευτες εχουν την Δυνατοτητα με προσωπικες επαφες ακομη και μεσα απο τους συγκυβερνωντες βουλευτες με ρεαλιστικες προτασεις για την ανακουφιση του Λαου και οχι μονο καταγγελτικες διαμαρτυριες για τις σημερινε αλλα και τις παλαιοτερες ενεργειες ολων των Πολιτικων Δυναμεων. !!! Δεν βλεπει ο Λαος τετοιες κοινησεις ...αρα κανενα αποτελεσμα δεν θα δει θετικο σημερα για την επιβιωση του λογω της μη συνεργασιας σας παρα μονο να δειτε τις μετρησεις οτι ο καθε πολιτικος Φορεας σας διατηρει την Δυναμη του... Καντε στην κατευθυνση συτη καποια προσπαθεια...Ποτε δεν ειναι αργα ...Εστω και οι κατευθυνσεις της καθε πολιτικης Ηγεσιας δεν σας το Επιτρεπουν...+++ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ... Μια Δοκιμη εξάλλου θα ειναι και ισως βρεθειτς ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή