Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Αναγκαία η ίδρυση Α.Τ. στο Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Β. Αποστόλου αναφερόμενος στην επιστολή των τοπικών φορέων του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων και των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Καστέλλας, στην οποία καταγγέλουν «ότι είναι ο μόνος Δήμος, από τους μεγαλύτερους σε έκταση στην Ελλάδα, στον οποίο δεν εδρεύει Αστυνομικό τμήμα, έχοντας μόνο έναν υποσταθμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκίδας, ο οποίος υπολειτουργεί, γεγονός που ενισχύει την έντονη παραβατικότητα στην περιοχή λόγω της ανύπαρκτης φύλαξης», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η ανάγκη ίδρυσης αστυνομικού τμήματος με έδρα το Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων είναι άμεση. Η έλλειψη αστυνομικής δύναμης σε ένα τόσο μεγάλο δήμο, ο οποίος φιλοξενεί πλήθος μόνιμων κατοίκων καθώς και φοιτητών λόγω της ύπαρξης του Τεχνολογικού Ιδρύματος Χαλκίδας, δε μπορεί παρά να δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων ιδίως στις μέρες μας που η εγκληματικότητα έχει ανέβει κατακόρυφα. 

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να εξετάσουν την πρόταση των κατοίκων για την παραχώρηση επαρκούς και κατάλληλου κτιρίου από το Δήμο για την εγκατάσταση του Α.Τ. και κυρίως να προβούν στις αντίστοιχες ενέργειες για τη στελέχωση του τμήματος, διότι η έλλειψη προσωπικού αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σε πολλά αστυνομικά τμήματα της χώρας.» 

Χαλκίδα, 15/7/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου