Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ζητάμε όχι μόνο να μην υποβαθμιστεί το ΤΕΙ Χαλκίδας αλλά να γίνει το κεντρικό ΤΕΙ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Σαράντα έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κατέθεσαν επίκαιρη επερώτηση στον Υπουργό Παιδείας, που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής εντός των ημερών, με θέμα: «Το σχέδιο "Αθηνά" διαλύει ο,τι απέμεινε από την ανώτατη εκπαίδευση».
Σε αυτή γίνεται ειδική και εμπεριστατωμένη αναφορά για την προσπάθεια υποβάθμισης του ΤΕΙ Χαλκίδας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θεωρεί ότι όχι μόνο δε θα έπρεπε να φύγουν σχολές από το ΤΕΙ Χαλκίδας αλλά αντίθετα να γίνει το κεντρικό ΤΕΙ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επειδή πληροί όλα τα κριτήρια που οι ίδιοι έχουν θέσει (περισσότεροι σπουδαστές, περισσότεροι καθηγητές, άρτια υλικοτεχνική υποδομή, μεγαλύτερο και αρχαιότερο ίδρυμα στην Περιφέρεια).

Βαγγέλης Αποστόλου
Χαλκίδα 11/02/2013

2 σχόλια:

  1. αυτό δεν απηχεί τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, τη διαστρεβλώνει και καταλήγει σε αυθαίρετη ερμηνεία. η θέση του ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν είναι υπέρ ή κατά κάποιου ΤΕΙ. η θέση είναι καμία διαπραγμάτευση. Πάρτε το πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συγκεκριμένη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ έχει εκφραστεί εδώ και καιρό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας (κεντρικό πανεπιστήμιο στη Λαμία - κεντρικό ΤΕΙ στη Χαλκίδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή