Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Διήμερο εκδηλώσεων- παρεμβάσεων στο νομό Θεσσαλονίκης

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου θα παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Ιανουαρίου όπου θα παραστεί και θα μιλήσει στις παρακάτω εκδηλώσεις:

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013
19:00, σε αίθουσα του ΓΕΛ Αγίου Αθανασίου εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Προβλήματα αγροτικής παραγωγής στο δυτικό τμήμα της Π.Ε. Θεσσαλονίκης και οι συνέπειες τους στην διατροφική αλυσίδα». Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, η Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013
8.30’ π.μ.- 11.30’π.μ., περιοδεία στις εγκαστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ στα Κουφάλια και της ΑΓΝΟ στο Λαγκαδά της Π.Ε. Θεσσαλονίκης με συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ:Βαγγέλη Αποστόλου, Λίτσας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Δέσποινας Χαραλαμπίδου.

13.00’ μ.μ. Συνέντευξη τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Βαγγέλη Αποστόλου, Λίτσας Αμμανατίδου και Δέσποινας Χαραλαμπίδου: «Η αγροτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα και οι εξελίξεις στη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ»

20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Λαγκαδά Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και της μεταποίησης την περίοδο της κρίσης». Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, η Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου και ο Δημήτρης Καμπούρης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου