Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μαζί με το Σύλλογο Δασοπροστασίας και Διάσωσης Ψαχνών


Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στα προβλήματα των εθελοντών δασοπροστασίας και και θα αγωνιστεί μαζί τους για την αλλαγή του μοντέλου δασοπυρόσβεσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη του Βαγγέλη Αποστόλου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης στα Ψαχνά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και εθελοντές και συζήτησε μαζί τους την υπάρχουσα κατάσταση και τις προοπτικές  ανάπτυξης του Συλλόγου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν: το εύρος δραστηριοτήτων του Συλλόγου, το κύριο αντικείμενο της δραστηριότητά του, τα προβλήματα χρηματοδότησης, οι προτάσεις του Συλλόγου και των εργαζομένων για την ποιοτική αναβάθμιση του έργου που προσφέρει στη κοινωνία και οι σχέσεις του Συλλόγου με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τη τοπική κοινωνία.

Ο Β. Αποστόλου επεσήμανε το θετικό έργο του Συλλόγου, τόνισε την διαθεσιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου για την επίλυση των προβλημάτων που εμποδίζουν το έργο του και κάλεσε τη τοπική κοινωνία να βοηθήσει πιο ενεργητικά την υπόθεση της εθελοντικής προστασίας και διάσωσης.  
Υπογράμμισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις του Συλλόγου (και άλλων φορέων πανελλαδικά) για την αλλαγή του μοντέλου δασοπυρόσβεσης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου